I de fina salongerna

En del har lärt sig att dricka vodka i obegränsade mängder på kommunistiska partiskolor och konferenser i Ryssland och Östtyskland. En av dem som inte spottade i vodkaglaset var Lars Werner, förre ledaren för vänsterpartiet kommunisterna. Men det finns fler som gått på partiskolor i Öst. Och tränat sig i att dricka. En av dessa rör sig nu i de finare salongerna. Till exempel på filmpremiärer. Där finns det ju en chans att någon annan än Brezjnev och Gorbatjov bjuder på något starkt. Och räcker det inte med bjudspriten kan man ju alltid tanka hemma innan man går.

Alltså var vår hjältinna packad som ett ägg redan innan hon kom till premiärbiografen. Och då blir man lätt kissnödig. Hon försökte hitta toaletten i foajén och lyckades faktiskt ta sig dit. Men hon fick inte upp dörren. Ibland är det svårt att få upp dörren om man druckit för mycket.

Hon kissade därför på golvet i foajén. Men aj, aj. Hon hade trosorna på sig. Efter en stund upptäckte hon att det var otrevligt med blöta trosor. Det är nog fler som upptäckt att det är otrevligt med kissvåta underkläder. Alltså tog hon av sig trosorna. I foajén. Kanske försökte hon stoppa ned de blöta trosorna i handväskan. Det lyckades inte.

Hjältinnan tog sig in i salongen och somnade i sin stol. Men vaknade efter en stund och var kissnödig igen. Hon gick då upp till den tomma gången ovanför översta bänken,. satte sig ned och kissade. Nu hade hon inga trosor på sig, så det rann friskt nedför gången. Närmast till satt en välkänd TV-personlighet, som fick sina skor förstörda.

Åter hade den gamla revolutionären kämpat en hel dag för världsrevolutionen och arbetarklassen.
Naturligtvis med en rejäl lön från svenska skattebetalare och med ett betydande ansvar för viktiga beslut som påverkar nationens väl och ve.
Beställ botmedel från Contra!

Gift överallt! Vi har hela listan!

Är du drabbad? Symptomlista här!

Socialister i de fina salongerna

Larmet