Socialism - Vi har listan!

Sveriges Television
- Politiskt obundet? Knappast. Bara det faktum att mer än hälften av alla journalister är vänsterpartister säger sitt, men det är inte allt! SVT är uppfinningsrika i sina nyheter, där man vränger till det så att USA startade Kuwait-kriget, EU är emot för korta gurkor och att konsekvenserna av 61 års sossestyre är moderaternas fel.

Aftonbladet
- För den som läser brittiska The Sun är likheterna slående. Dessutom är de ett gäng hycklare: På ledaren gapar man om solidarietet och att ingen bryr sig, men i tidningen ignorerar man de fattiga och skriver om vardagsskvaller och hur många kilo kronprinsessan väger. Istället för att gnälla på andra borde de lära av TV3 Direkt och rapportera om sånt som verkligen berör...

LO
Wanja är duktig på att kritisera höga VD-löner, men sällan framgår det att hon själv genom LO:s aktieinnehav STÖDJER de höga lönerna. Vidare kan man fråga sig om vad som är viktigast av (1) socialdemokratisk ideologi eller (2) förmånliga anställsningsvilkor? Och om man vill vara med i facket, men inte skicka pengar till SAP - finns ingen lösning. Det är som vanligt majoritetens diktatur som gäller.

Skolan
Vare sig böcker eller lärare är särdeles bra på att ge ungdomar ett fritt tänkande så fritt från skumma värderingar som möjligt. Balansen mellan höger och vänster är oftast något... vänstertung. Systemet skapar kanske godtrogna skattebetalare som inte ifrågasätter politrukernas beslut, men knappast ett fritt och kreativt folk.

Riksskatteverket
Slösa inte med skattepengarna, har man ofta fått höra. I nästa andetag beordrar de en enorm nationell propagandakampanj för att betala skatt. Notan? 10 miljoner kronor. Resultat? Spridning av tydliga vänsterbudskap och förringande av världens högsta skattetryck. Men frukta ej, det är ju trots allt "häftigt att betala skatt".

Unga Örnar
Innan ungarna hunnit börja i "systemet" (eller lärt sig läsa på Aftonbladet.se) måste barnen skolas i "rättvisa". En sosse-förälder kan nog inte vara stoltare än att se sitt barn lydigt gå i dessa sosse-scouters sällskap. Om barnet senare även går med i SSU av den enkla anledningen att "pappa är ju sosse" är cirkeln sluten.


Beställ botmedel från Contra!

Gift överallt! Vi har hela listan!

Är du drabbad? Symptomlista här!

Socialister i de fina salongerna

Larmet