Är du drabbad?

Contra ger här en beskrivning om hur en förgiftad person kan utvecklas från vanlig svensson till kommunist-Anna eller nazist-Per.

Stadie 1 - Gråsosse
Detta är ett mycket vanligt tillstånd för en typisk svensk. Typiska kännetecken är likgiltighet och politikerförakt, dock tar man sig till vallokalen vart fjärde år och röstar på SAP.

Stadie 2 - Socialdemokrat
Är din bekant i stadie 2 märks detta ganska tydligt. Personen är oftast 65-80 år gammal, och har en märklig förmåga att ständigt häva ur sig formuleringar som "nu när jag städat upp efter..." eller "jag vill inte, till skillnad från andra, att fattiga ska svälta". Om personen mot all förmodan är gymnasieelev så märker man tydligt hur fascinerad han/hon är av skolstyrelsen eller elevrådet. Vid en omröstning där kan man bli erbjudan hela hans/hennes familj i utbyte mot en röst på "rätt" sak.

Stadie 3 - Sosse-vänster
Här har personen slutat tala om städning och svält, nej nu handlar det om andra saker. "Det var bättre förr". Ett till synes oändligt babbel om hur mycket bättre det gamla goa folkhemmet var, och hur fruktansvärt borgerliga socialdemokraterna blivit. Personen är i detta stadium missnöjd med dagens samhälle och tycker dessutom att Gudrun Schyman är bättre än höger-Göran.

Stadie 4 - Vänsterpartist
De flesta stannar i detta stadie, då socialism ännu inte är tillräckligt giftigt för att ytterliggare förstöra alla människor. Din bekant bär nu en röd stjärna och klär sig ofta i lite sunkiga kläder. Retoriken går ut på att det dör en massa barn i Afrika och att allt detta är Volvos fel. Och USA.

Stadie 5 A - Kommunist
Se stadie 4, samt: Från ord till handling! Lär av den gode Che. Revolution. Samhällsomvälvningar. Krossa ditten och datten. Skaffa snarast en rånarluva och svarta kläder i syfte att inte bli ett offer för fascist-polisen. Man kan observera dem om nätterna då de i flock drar runt på stan, ständigt sökandes efter politiska dissidenter.

Stadie 5 B - Nazist
Korrekt benämning är nationalsocialist. Detta är egentligen en avart av stadie 5 A, skillnaden är att man bytt ut det elaka volvo mot de helt förfärliga judarna. De påstår nämligen att judarna är ansvariga för alla fel i samhället. Liksom kommunisterna drar de ofta runt om nätterna och letar efter dissidenter.

Beställ botmedel från Contra!

Gift överallt! Vi har hela listan!

Är du drabbad? Symptomlista här!

Socialister i de fina salongerna

Larmet